Sobre nosaltres

Sabons artesans

PRESENTACIÓ

El sabó artesà el tinc present des de ben petita. Al poble de la meva avia (Chera, Valencia), la família encara fa sabó amb els restes de greix i olis. Sabó que a casa es fa servir per rentar la roba i que es el que primer vaig aprendre a fer.

Però un dia el meu company em va regalar un llibre sobre sabons i em vaig anar aficionant més. Vaig començar a comprar més llibres i documents per internet referents a l’elaboració de sabons i cremes, de les propietats de les herbes, minerals, olis essencials, aigües… Per millorar i aprofundir més vaig fer un curs presencial d’un any de Fitoteràpia i un altre de Cosmètica natural. Sempre que puc vaig fen tallers i cursos per ampliar els meus coneixements.

I així vaig passar de fer el sabó reciclat a començar a fer sabons amb propietats cosmètiques per a mi, després per a la família i amics. Després la família i amics, em demanaven per a la seva família i amics, i els amics dels meus amics i famílies dels meus familiars… Així que vaig decidir provar en una fira d’artesania, després una altra i una altra (Vic, Manresa, Martorell, Solsona, Cardona, Malgrat de mar, Sant Pol, Calonge, Aitona, Mora d’Ebre, Guissona, Vilanova i la Geltrú, Arenys de Mar, Calella de Palafrugell, Montgai, Mataró, Guimerà, Ripoll, Sabadell, Terrassa, Valls, Torredembarra, Castelló d’Empúries, Barcelona ….). Gent que havia vingut a una, venien a l’altra a buscar més i em preguntaven sovint, quina era la propera fira? com podien tornar a contacta amb mi?…. I aquesta és la raó que ens va portar a fer la web, podem informar de les fires, es poden fer comandes, tenir un contacte més directe i donar a conèixer els meus productes.

ELS NOSTRES PRODUCTES (Qualitat i elaboració)

Per a l’elaboració dels mostres productes faig servir matèries primes de la millor qualitat, perquè les seves propietats es transfereixin a la nostra pell i puguem aprofitar tots els seus beneficis.
Fem els sabons amb el mètode tradicional, de manera artesanal i amb produccions molt petites, utilitzant com a protagonista principal l’oli d’oliva, que combinat amb altres ingredients naturals les donen caràcter i personalitat pròpia.
Els sabons poden tenir petites variacions en tonalitat i forma, al fer-los de manera manual, mai poden ser exactament iguals. El que no variarà es la qualitat. Per tant, cada sabó es una peça única.
Les cremes son d’olis i additius vegetals, ceres i aigües florals combinades per cuidar la teva pell, sense colorants, ni perfums.
Els coixins de termoteràpia els fem amb llavors de producció agrària ecològica.
Es poden sol·licitar productes, per encàrrec, personalitzats, per tot tipus d’esdeveniments: festes, noces, comunions, celebracions…

ARTCOSMÈTIC

673740483
635594762
info@artcosmetic.es

C/Almazara, s/n

Sant Salvador de Guardiola

EL LOGO

 

El nou logotip és una evolució del primer

Susana

Soc artesana oficialment acreditada i membre de l’Associació d’Artesans Saboners de Catalunya. Grau en Fitoteràpia per l’escola Vipassana de Barcelona. Entre d’altres, seminaris i tallers de remeis naturals, plantes medicinals, sabons líquids… ampliant sempre els meus coneixements.
Una de les altres aficions que tinc son les antiguitats, passejar pel bosc, la lectura i el submarinisme. També imparteixo tallers de sabons i de cosmètica natural. (La meva agenda de fires no em permet fer tots els que jo voldria).

carnets2-artcosmetic
associacions2-artcosmetic

Tot pel teu confort i benestar.

Share This