El·laboració i propietats

Sabons artesans

EL·LABORACIÓ I PROPIETATS

Fem sabons amb el mètode tradicional.

ARTCOSMÈTIC

673740483
635594762 info@artcosmetic.es
C/Almazara, s/n
Sant Salvador de Guardiola

Els nostres productes

Fem el sabons amb el mètode tradicional, de manera artesanal i amb produccions molt petites, utilitzant com a protagonista principal l’oli d’oliva, que combinat amb altres ingredients naturals les donen caràcter i personalitat pròpia.
Els nostres sabons poden tenir petites variacions en tonalitat i forma, al fer-los de manera manual, mai poden ser exactament iguals. El que no variarà es la qualitat. Per tant, cada sabó es una peça unica.
Es poden sol·licitar:

  • per encàrrec
  • personalitzats
  • per tot tipus d’esdeveniments: festes, noces, comunions, celebracions…

Les cremes son d’olis vegetals, ceres i aigües florals combinades per cuidar la teva pell, sense colorants, ni perfums. I moltes les fem per encàrrec.

Propietats

Per a l’elaboració dels meus sabons i cremes faig servir productes de la millor qualitat, perquè les seves propietats es transfereixin a la nostra pell i puguem aprofitar tots els seus beneficis. Aqui teniu un resum d’alguns dels ingredients que faig servir i les seves propietats principals.

Olis

Promoció d’estiu

Promoció d’estiu

Crema solar (alvocat i pastanaga amb filtre natural) + aftersun (caléndula i aloe). Preu especial de 25€ per el pack de les 2 cremes d’estiu.

Nou punt de recollides

Nou punt de recollides

En breu disposarem d'un punt de recollida de comandes a Sant Salvador de Guardiola. On tindrem el magatzem i una petita exposició dels productes de Artcosmètic. Estem acabant de condicionar.

Oli d’Ametlles dolces

Oli d’Ametlles dolces

L'oli d'ametlles dolces és un excel·lent emolient per ajudar a l'equilibri de la pell. S'absorbeix fàcilment deixant la pell suau i tersa. Ric en àcids grassos oleic i linoleic. Destaquen les seves propietats emol · lients, suavitzants, hidratants i desinflamantes. És...

Oli d’alvocat

Oli d’alvocat

L'oli d'alvocat és un oli espès i molt penetrant que la pell absorbeix ràpidament. És un oli molt ric en vitamines A, B, C, D, E, H, K i PP que actua contra l'envelliment cutani, regenera la pell i la protegeix de les agressions del sol i el vent, ja que és molt...

Oli d’oliva

Oli d’oliva

L'oli d'Oliva és el principal component dels meus sabons naturals. Utilitzat en temps antics pels egipcis, grecs, romans i àrabs per preparar perfums i humectants, així com per protegir la pell dels atletes, el seu ús en els nostres dies té un major abast. Es compon...

Tot pel teu confort i benestar.

Share This