ArtBolari

Sabons artesans

ArtBolari (el racó remeier)

Anar a la botiga >>

En aquest apartat anirem explicant propietats d’algunes plantes que formen part del nostre entorn i que les podem identificar tot passejant pel bosc. Algunes que s’utilitzen molt, avui en dia i d’altres que han caigut en desús amb el temps.

ARTCOSMÈTIC

673740483
635594762 info@artcosmetic.es
C/Almazara, s/n
Sant Salvador de Guardiola

Les plantes

Grindelia

És una planta perenne amb tija erecte ramificat, rodó i esponjós que aconsegueix 80 cm d’alçada, amb branques ascendents que acaben en una inflorescència. Les fulles són de color verd clar lanceolades, alternes i finament dentades. Els capítols florals són grocs, grans i terminals. El fruit és un aqueni.

Violeta

És una petita planta herbàcia que aconsegueix els 10-15 cm d’alçada, sense tija, amb una arrel perenne i carnosa. Es propaga per mitjà d’estolons. Les fulles són radicals, posseeixen un llarg pecíol altern i un limbe de cor o reniforme. Les flors són grans, cridaneres i presenten un llarg peduncle quadrangular.

Aloe Vera

L’àloe es conrea com a planta decorativa, per a usos medicinals, en cosmètica i fins i tot per a l’alimentació. Hi ha més de 250 varietats d’Aloe, de les quals, només tres o quatre tenen característiques curatives o medicinals significatives. La més potent, rica en vitamines… és Aloe vera.

Tot pel teu confort i benestar.

Share This